höga trän underifrån mot himmelen

Jobba hos oss

Att arbeta på Hässleholm Miljö är något speciellt. För hur många får egentligen möjlighet att tillsammans med sina medarbetare rädda världen, lite varje dag?

Vill du bli en av oss?

Tillsammans driver vi ett bolag med fyra olika verksamheter; Vatten & Avlopp, Fjärrvärme, Renhållning och Hässleholms Kretsloppscenter (HKC). Denna bredd kräver medarbetare med vitt skilda kompetenser där alla är lika viktiga för att verksamhetens helhet ska fungera. Kanske är du nästa person att bli en av oss?

Vår värdegrund

Vår värdegrund bygger på orden: Framåtanda, Omtänksamhet och Tydlighet. Arbetet med att ta fram värdegrunden gjordes 2021 och involverade alla medarbetare.

Våra lediga tjänster

Här hittar du våra lediga tjänster just nu:

Vi söker en ny kollega till affärsområde fjärrvärme!

För att lyckas i rollen som underhållstekniker tror vi att du är lösningsorienterad, driven och noggrann samt en god kommunikatör som fungerar väl i samarbete med andra.

Tillsammans med dina kollegor bidrar du till välfungerande och driftsäkra anläggningar i en samhällsviktig verksamhet. Visst låter det spännande? Gå in och läs mer via länken nedan.

Läs mer och sök detta jobb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vi söker en ny kollega!

Som elektriker på Hässleholm Miljö är du en viktig kugge i vårt underhållsteam som ansvarar för att hålla produktionen fri från tekniska störningar. Du har ett nära samarbete med kollegor i andra yrkesroller för att säkerställa att driften flyter problemfritt. Eftersom verksamheten består av en blandning av gammal och ny teknik finns det mycket att lära sig och utvecklas inom.

Låter det spännande? Gå in och läs mer via länken nedan.

Läs mer och sök detta jobb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Nu letar vi efter dig som vill bli vår nya Driftmaskinist på Hässleholms Kretsloppscenter (HKC).

Är du en allsidig och lösningsorienterad person som är på jakt efter ett nytt spännande uppdrag? Trivs du i en teknisk och varierande roll där du får vara med i utvecklingen mot en mer hållbar framtid? Då kan du vara den vi söker!

Läs mer och sök detta jobb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Du är alltid välkommen att lämna en spontanansökan om det inte finns någon tjänst uppe som passar dig.

Spontanansökan keyboard_arrow_right
Två medarbetare som ler mot kameran med klarblå himmel i bakgrunden
Medarbetare tittar på reningsverket

Ibland har vi den härliga möjligheten att ta emot praktikanter i delar av vår verksamhet. Vi gör alltid vårt bästa för att ge dig en så positiv praktikupplevelse som möjligt, där du såväl som vi har möjlighet att lära av varandra.

Är du intresserad av att ha din praktik hos oss? Skicka då ett mejl till vår HR-generalist och berätta lite mer om dig själv. I mailet vill vi även få lite information om praktiken, en beskrivning av den utbildning du läser samt få veta inom vilket område du söker praktik.

Är du intresserad av att skriva ditt examensarbete hos oss? Vad roligt!

Ta gärna kontakt med vår HR-generalist och berätta mer om din utbildning och din idé till examensarbetet.


Senast uppdaterad: