Boka studiebesök eller skolbesök

Vi anpassar besöket efter vilka ni är och vad ni har för mål med besöket. Vi kan prata om våra anläggningar, hållbarhet eller något ni tagit upp på lektionerna nyligen som rör våra verksamhetsområde. Nedan kan du se vilka rekommendationer vi har för de olika ålderskategorierna, har ni annat önskemål berätta gärna det för oss när ni bokar studiebesöket. 

  • För årskurs F-3 inom Hässleholms kommun rekommenderar vi ett skolbesök, vi kommer ut till klassen för att hålla i en presentation om sortering och återvinning.
  • Årskurs 4-6 inom Hässleholms kommun passar det bra att komma ut till Kretsloppscenter i Vankiva för en presentation och en genomgång av vår återvinningscentral. Vi rekommenderar också ett skolbesök med en dricksvattenlektion.
  • För årskurs 7-9 inom Hässleholms kommun rekommenderar vi en presentation och rundvandring på fjärrvärmeverket och en presentation och rundvandring på avloppsreningsverket.
  • För gymnasium inom Hässleholms kommun rekommenderar vi ett skräddarsytt studiebesök beroende på vilket program eleverna läser. Vi kommer även ut på skolbesök och håller i en lektion om det önskas.

Studiebesöken är kostnadsfria.

Sopsamlarmonster logga

Sopsamlarmonstren är det konceptet vi har tagit fram till förskolor och lågstadiet.

Energismart logga

Energismart är det koncept vi arbetat fram till mellanstadiet och för högstadiet.

Klimatkollen logga

Klimatkollen är det koncept vi har
tagit fram för gymnasieskolorna.