• radio_button_checkedPrivat
  • radio_button_uncheckedFöretag
  • radio_button_uncheckedSkola
höga trän underifrån mot himmelen

Jobba hos oss

Att arbeta på Hässleholm Miljö är något speciellt. För hur många får egentligen möjlighet att tillsammans med sina medarbetare rädda världen, lite varje dag?

Vill du bli en av oss?

Tillsammans driver vi ett bolag med fyra olika verksamheter; Vatten & Avlopp, Fjärrvärme, Renhållning och Hässleholms Kretsloppscenter (HKC). Denna bredd kräver medarbetare med vitt skilda kompetenser där alla är lika viktiga för att verksamhetens helhet ska fungera. Kanske är du nästa person att bli en av oss?

Våra lediga tjänster

Här hittar du våra lediga tjänster just nu:

Är du en person som brinner för ekonomi såväl som lön och trivs med varierande uppgifter? Är du redo för en ny utmaning inom vårt växande bolag? Nu söker vi en löneadministratör till vår ekonomiavdelning!

Läs mer och sök detta jobb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Är du en framgångsrik chef med erfarenhet av att leda andra chefer i en VA-verksamhet, och som vet precis hur viktigt vatten och avlopp är för såväl medborgare som miljö? Då kanske du är vår nya VA-verkschef.

Läs mer och sök detta jobb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vill du driva och leda projekt inom VA-området med ansvar för budget, tidplan, kvalitetsuppföljning och arbetsmiljö? Sök då tjänsten som projektledare inom VA där samhällsutveckling är i fokus!

Läs mer och sök detta jobb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Du är alltid välkommen att lämna en spontanansökan om det inte finns någon tjänst uppe som passar dig.

Spontanansökan keyboard_arrow_right
Medarbetare ung kvinna i varselkläder
medarbetare samlade framför skärmar

Ibland har vi den härliga möjligheten att ta emot praktikanter i delar av vår verksamhet. Vi gör alltid vårt bästa för att ge dig en så positiv praktikupplevelse som möjligt, där du såväl som vi har möjlighet att lära av varandra.

Är du intresserad av att ha din praktik hos oss? Skicka då ett mejl till vår HR-generalist och berätta lite mer om dig själv. I mailet vill vi även få lite information om praktiken, en beskrivning av den utbildning du läser samt få veta inom vilket område du söker praktik.

Är du intresserad av att skriva ditt examensarbete hos oss? Vad roligt!

Ta gärna kontakt med vår HR-generalist och berätta mer om din utbildning och din idé till examensarbetet.


Senast uppdaterad: