höga trän underifrån mot himmelen

Jobba hos oss

Att arbeta på Hässleholm Miljö är något speciellt. För hur många får egentligen möjlighet att tillsammans med sina medarbetare rädda världen, lite varje dag?

Vill du bli en av oss?

Tillsammans driver vi ett bolag med fyra olika verksamheter; Vatten & Avlopp, Fjärrvärme, Renhållning och Hässleholms Kretsloppscenter (HKC). Denna bredd kräver medarbetare med vitt skilda kompetenser där alla är lika viktiga för att verksamhetens helhet ska fungera. Kanske är du nästa person att bli en av oss?

Vår värdegrund

Vår värdegrund bygger på orden: Framåtanda, Omtänksamhet och Tydlighet. Arbetet med att ta fram värdegrunden gjordes 2021 och involverade alla medarbetare.

Våra lediga tjänster

Här hittar du våra lediga tjänster just nu:

Är du en serviceinriktad person som vill vara med och rädda världen lite varje dag? Då borde du söka tjänsten som vågadministratör hos oss!

Läs mer och sök detta jobb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vi söker nu en driftingenjör till vår VA-verksamhet. En ny möjlighet för dig som söker en tjänst med utvecklingsfokus, där du får lov att brinna för drift- och underhållsfrågor i en samhällsviktig verksamhet!

Läs mer och sök detta jobb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Det börjar nu bli dags för oss på Hässleholm Miljö att digitalisera vattenmätningen inom vår VA-verksamhet, tidigare Hässleholms Vatten! Nu söker vi dig som vill vara med på utvecklingsresan och tillsammans med dina kollegor driva den förändring som skall komma. Är du en positiv, framåt och engagerad person som vill vara med och sätta ditt avtryck på framtidens vattenmätning inom Hässleholms kommun? Sök då tjänsten som vattenmätarmontör hos oss!

Läs mer och sök detta jobb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vill du vara med och utveckla vår renhållningsverksamhet så att livet blir enklare och smartare för våra kunder och medarbetare? Är du pigg på att axla en helt ny spännande tjänst i bolaget? Kan du navigera i det mesta från operativt till strategiskt arbete? Vill du rädda världen, lite varje dag? Då ska du fortsätta läsa!

Läs mer och sök detta jobb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Du är alltid välkommen att lämna en spontanansökan om det inte finns någon tjänst uppe som passar dig.

Spontanansökan keyboard_arrow_right
Två medarbetare som ler mot kameran med klarblå himmel i bakgrunden
Medarbetare tittar på reningsverket

Ibland har vi den härliga möjligheten att ta emot praktikanter i delar av vår verksamhet. Vi gör alltid vårt bästa för att ge dig en så positiv praktikupplevelse som möjligt, där du såväl som vi har möjlighet att lära av varandra.

Är du intresserad av att ha din praktik hos oss? Skicka då ett mejl till vår HR-generalist och berätta lite mer om dig själv. I mailet vill vi även få lite information om praktiken, en beskrivning av den utbildning du läser samt få veta inom vilket område du söker praktik.

Är du intresserad av att skriva ditt examensarbete hos oss? Vad roligt!

Ta gärna kontakt med vår HR-generalist och berätta mer om din utbildning och din idé till examensarbetet.


Senast uppdaterad: