höga trän underifrån mot himmelen

Jobba hos oss

Att arbeta på Hässleholm Miljö är något speciellt. För hur många får egentligen möjlighet att tillsammans med sina medarbetare rädda världen, lite varje dag?

Vill du bli en av oss?

Tillsammans driver vi ett bolag med fyra olika verksamheter; Vatten & Avlopp, Fjärrvärme, Renhållning och Hässleholms Kretsloppscenter (HKC). Denna bredd kräver medarbetare med vitt skilda kompetenser där alla är lika viktiga för att verksamhetens helhet ska fungera. Kanske är du nästa person att bli en av oss?

Vår värdegrund

Vår värdegrund bygger på orden: Framåtanda, Omtänksamhet och Tydlighet. Arbetet med att ta fram värdegrunden gjordes 2021 och involverade alla medarbetare.

Våra lediga tjänster

Här hittar du våra lediga tjänster just nu:

Nu söker vi en semestervikarie inom lokalvård på Hässleholm Miljö. Om du brinner för att skapa en mer trivsam arbetsmiljö i lokalerna och att med din personlighet bidra till arbetsglädje och gemenskap, kan du vara den vi söker!

Läs mer och sök detta jobb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vill du inspirera människor till att göra mer hållbara och miljömedvetna val? Trivs du i ett omväxlande, socialt och aktivt arbete? Brinner du för att ge ett kundbemötande utöver det vanliga? Letar du dessutom arbete under sommaren? Då skulle tjänsten som ÅVC-medarbetare hos oss på Hässleholm Miljö kunna vara något för dig nu när vi söker semestervikarier!

Läs mer och sök detta jobb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Är du sugen på en ny utmaning i ett bolag med utveckling, hållbarhet och affärsmässig samhällsnytta i fokus?

I rollen som driftchef har du chans att leda och utveckla en modern produktionsorganisation med fokus på säker drift, anläggningsutveckling och optimering av våra produktionsanläggningar för värme och el.

Läs mer och sök detta jobb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Brinner du för teknik, utveckling och analys? Just nu har vi en ledig tjänst som mätansvarig inom fjärrvärme.

I rollen har du bland annat ansvar för analys, övervakning och uppföljning av datainsamling samt att upprätthålla vårt mätarregister. Vi står just nu inför en spännande tid med nytt mätinsamlingssystem samt utveckling av vår infrastruktur för mätinsamling! Vill du vara med på resan?

Läs mer och sök detta jobb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Är du en driftig och flexibel person som trivs i samarbete med andra? Då kanske du är vår nya renhållningschaufför!

Vi söker dig som ser ett gott kundbemötande som en självklarhet då du i rollen kommer vara ansiktet utåt för Hässleholm Miljö. Arbetsuppgifterna kan variera men huvudsakligen hämtar du hushållsavfall och återvinningsmaterial med sopbil samt transporterar avfall inom kommunen.

Läs mer och sök detta jobb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Du är alltid välkommen att lämna en spontanansökan om det inte finns någon tjänst uppe som passar dig.

Spontanansökan keyboard_arrow_right
Två medarbetare som ler mot kameran med klarblå himmel i bakgrunden
Medarbetare tittar på reningsverket

Ibland har vi den härliga möjligheten att ta emot praktikanter i delar av vår verksamhet. Vi gör alltid vårt bästa för att ge dig en så positiv praktikupplevelse som möjligt, där du såväl som vi har möjlighet att lära av varandra.

Är du intresserad av att ha din praktik hos oss? Skicka då ett mejl till vår HR-generalist och berätta lite mer om dig själv. I mailet vill vi även få lite information om praktiken, en beskrivning av den utbildning du läser samt få veta inom vilket område du söker praktik.

Är du intresserad av att skriva ditt examensarbete hos oss? Vad roligt!

Ta gärna kontakt med vår HR-generalist och berätta mer om din utbildning och din idé till examensarbetet.


Senast uppdaterad: